Adolfo Virgili, Guillermo López i Alejandro Arroyo i Juan Antonio García es fan amb el Open Badia d’Altea

Adolfo Virgili, Guillermo López i Alejandro Arroyo i Juan Antonio García es fan amb el Open Badia d’Altea

El Club Nàutic d’Altea ha acollit aquest passat cap de setmana el Open Badia d’Altea per a les classes Laser 4.7, Laser Radial i 420. El vent ha sigut un dels protagonistes a Altea, posant molt difícil el treball del comité de regates i també al dels verdaders protagonistes, els regatistas els qui van poder completar 1 prova (dissabte) per als Laser en les dues jornades i 3 per als 420.

En Laser 4.7 el triomf va ser per al murcià Adolfo Virgili de Pasqual (RCR Santiago de la Ribera), completant-se el podi amb la calpina Lara Sabine (RCN Calpe), sent la primera dona de la taula, mentre que la seua companya de club, Saphia Joy Hodeib, aconseguia la tercera plaça i segona en dones.  En categoria SUB16 Mariano Cebrián (CN Benidorm) es va fer amb el triomf mentre que en dones la vencedora en aquesta categoria va ser Gigi Van Nikkelen (RCN Calpe)

El torrevejense Guillermo López (RCN Torrevella), per part seua, es va fer amb el triomf en Laser Radial, mentre que Natalia Julia Kuczys, també de Torrevella, va ocupar el segon lloc i primera en dones. Es tancava el podi amb Leonardo Collado (RCN Calpe). En SUB17 el gunyador va ser Igor Marian Kuczys.

La flota doble, 420, que van tindre una mica més de marge de competició en completar 3 proves en les dues jornadas i amb un podi amb marcat en el color local, ja que les tres primeres places van ser per als regatistas d’Altea: Alejandro Arroyo i Juan Antonio García van ocupar el primer lloc amb 5 punts (3-1-1), a més de portar-se el trofeu en SUB17, mentre que Luis Alonso Suarez i Mariano Arroyo van ser segons amb 7 (2-2-3) i Santos Santiago i Vicente García, tercers suman 8 punts (1-3-4).

El lliurament de trofeus, celebrada en les instal·lacions del nàutic d’Altea, va comptar amb la presència de José Rius, vocal de vela lleugera del Club Nàutic d’Altea, Joaquín Rodríguez de Vera, secretari del Club i Carlos Torrado, president de la FVCV.

Informació: FVCV | Foto: CN Altea – RESULTATS