Actualidad Noticias destacadas Ja està definit el Calendari de Regates 2022 de la Federació de Vela de la Comunitat Valenciana

Ja està definit el Calendari de Regates 2022 de la Federació de Vela de la Comunitat Valenciana

12 gen. 2022
En el document que us adjuntem a continuació podeu consultar les dates de les competicions previstes per al nou any
FVCV

El Calendari de Regates de la Federació de Vela de la Comunitat Valenciana per a 2022 ja està definit i aprovat. El Comité de Competició de la FVCV el va aprovar i després de ser presentat a la Junta Directiva ja estan establides les dates i seus de totes les competicions que abastaran les nostres costes. 

En aquest calendari podeu consultar les més de 200 regates que ja estan agendades per al nou any i on trobem Campionats del Món i d'Espanya, les dates en les quals es disputaran els nostres Campionats Autonòmics, així com Regates de Clubs i tradicionals i històrics Trofeus que porten acompanyant-nos durant més de 20 anys. 

A més, ja està oberta la Plataforma de Llicències perquè pugueu traure la vostra i així navegar, competir i participar en totes aquestes competicions de manera segura. 

I si no tens vaixell o et falta tripulació, això ja no és problema. Des de la Federació posem a la teua disposició SomTripulació un servei que posa en contacte a armadors que necessiten completar tripulació amb tripulants que vulguen navegar en creuer o vela lleugera perquè formeu equip i pugueu gaudir participant en totes les regates que tenim preparades per a 2022. Aquesta és la bossa de tripulants de la FVCV ( http://https://somvela.com/es/somtripulacio?ini=1 ) 

Aneu reservant els dies en la vostra agenda que 2022 ve carregat de regates! Durant tot l'any també podreu accedir a aquest calendari de manera actualitzada a través de la nostra web tant en la secció ‘Competició’ com en ‘Documents’.