Actualidad Noticias València corona als nous campions de la Copa d´Espanya Catamarans

València corona als nous campions de la Copa d´Espanya Catamarans

Vela lleugera

24 maig 2021
Toni Ballester en Classe A, Rivas i Sánchez en F18, Jovani i Porta en Hobie Cat 16 i Verdaguer i Puig en Intersèries es fan amb el títol nacional en les seues respectives classes
RCN Valencia
València

Tercera i última jornada en aigües de València amb la meteorologia com a principal protagonista. A la pluja s'han unit la intensitat del vent, amb puntes que han arribat a vos 23 nucs, i onada de quasi 2 metres, provocant que només es poguera completar 1 prova per als Classe A, mentres que la resta de flota s'ha quedat en blanc El RCN València ha coronat este passat diumenge, en la tercera i última jornada de competició, als nous campions de la Copa d'Espanya de Catamarans.

Una última entrega de competició en la capital del Túria marcada per les adverses condicions meteorològiques, pluja, vent que ha arribat als 23 de nucs d'intensitat i onades de 2 metres han condicionat molt, sent els Classe Als que han pogut tancar una prova, la resta de la flota s'ha quedat sense poder competir.

Color valencià en el podi de Classe A, amb Ballester, González i Ibáñez copant les tres places de podi

El valencià Toni Ballester (RCN València) iniciava la jornada davall una enorme pressió en els Classe A, atés que comptava amb un xicotet avantatge i sabent les dures condicions meteo en el camp de regates. L'única prova que s'ha pogut completar, Ballester firma un 2n lloc, mentres que el seu directe rival i company de Club, Rafa González anotava se segon triomf parcial, insuficient per a arrabassar-li el títol al seu company. El bronze ha sigut per a un altre regatista del club amfitrió, Abdón Ibáñez que, a l'igual la resta de la flota, no ha pogut concloure la prova.

Amb tot això, els representants del RCN València es pugen als més alt del podi. Ballester és campió amb 14 punts, seguit de González, amb 21, i amb un punt de diferència se situa Ibáñez.

Rivas i Sánchez continuen ampliant el seu palmarés en els F18

Els F18 s'han quedat en blanc, sent vàlids els resultats en les dos jornades anteriors després de completar un total de 7 proves. Toni Rivas i Jordi Sánchez (CN Garraf) es fan amb la Copa d'Espanya sumant un total de 13 punts, destacant en el seu caseller dos triomfs parcials. Plata per a Fabián Migoya i Alberto Torné (CN Vilanova) , amb només tres punts de diferència, mentres que el bronze ha sigut per a Mitch i Rita Booth (CV Palamós) , amb 14 punts.

La Comunitat Valenciana mana en Hobie Cat 16 amb Jovani i Porta com a nous campions nacionals

El tàndem Marc Jovani i Marta Porta (CN Cullera) es porten a Cullera la Copa d'Espanya. Esta classe tampoc ha pogut competir i amb 6 proves tancades, de les 9 previstes, s'alcen amb el títol, aconseguint 5 punts després de llevar-se el seu pitjor parcial en el seu caseller. El segon lloc viatja al RCN de Dénia de la mà de Jacobo Miquel i Arnau Muñoz (RCN Dénia) , amb 11 punts. El bronze ha sigut per als vigents campions d'Espanya: Juan Antonio (CR Pobla Marina) i To Llabrés (RCN València) , amb 14 punts.

Marc Verdaguer i Lluïsa Puig es porten la Copa a terres gironines de L’Escala

Pel que fa als Intersèries, també amb 7 prova completades, els catalans Marc Verdaguer i Lluïsa Puig (CN L'Escala) han imposat la seua llei a València aconseguint ple, amb 7 triomfs sobre 7 proves completades. Després del descart, el tàndem català, sumen 6 punts. Amb 12 en el seu caseller s'ha col·locat Alfredo Bernard (CN Vilassar de Mar) , completant el podi Joan Carles Tonisastre (CM Montgat) i Alex Collins (CV Palamós) , comptant amb 20 punts a favor seu.

 L'entrega de trofeus ha comptat amb la presència de Rafel Xirivella, vicepresident de la FVCV, així com Abdón Ibáñez, membre de la Junta Directiva del RCNV i Secretari Nacional de Classe A, acompanyat per altres representants del Club valencià.