Actualidad Noticias Tot preparat per a l´IV Torrevieja Internacional Meeting IOM

Tot preparat per a l´IV Torrevieja Internacional Meeting IOM

Tecnificació

20 maig 2021
La cita reunirà aquest cap de setmana prop de 40 participants de 15 Club diferents, entre els quals es compta amb regatistes arribats de França
Real Club Náutico Torrevieja
Torrevieja

Del divendres 21 fins al 23 de maig, es donaran cita en el RCNT els regatistes de ràdio control amb els seus models de ràdio control en el nostre fantàstic camp de regates en la IV Torrevieja International Meeting IOM. La cita reunirà aquest cap de setmana prop de 40 participants de 15 Club diferents, entre els quals es compta amb regatistes arribats de França. L'organització és a càrrec del Real Club Nàutic Torrevieja, comptant amb la col·laboració de la Federació de Vela de la Comunitat Valenciana i la Real Federació Espanyola de Vela.

El Real Club Nàutic Torrevieja organitza trobades esportives amb totes les mesures de protecció que la situació requereix. La certificació “Tourism Safe Service” avala les garanties sanitàries en totes les competicions que s'organitzen. L'esdeveniment té una part solidària en comptar amb un punt d'avituallament per als assistents i que està a càrrec de la Ong Nova Fraternitat, perquè participants, familiars i simpatitzants. D'aquesta manera podran gaudir de l'esport col·laborant amb el rerefons social de Nova Fraternitat. El recaptat servirà per al treball que estan realitzant en Rushanje-Uganda contra la pobresa infantil, la integració de la dona i l'educació, tres línies d'acció fonamentals. En concret se centra en l'ajuda per a la construcció del centre de salut que té un cost de 85 mil € i en l'actualitat compta tan sols amb els fonaments i les primeres parets.

La competició internacional de Ràdio Control tindrà lloc durant el cap de setmana en el Moll de la Sal i serà la quarta edició d'una trobada que està aconseguint un rotund èxit, aconseguint que acudisquen els millors esportistes de l'especialitat.

El Club desitja donar un especial agraïment a Apartaments Marina Internacional, a Ana Francos, a Pedro Reyes i a Manolo Reyes, per la seua col·laboració per a l'organització d'aquest esdeveniment en la nostra Torrevieja. Ginés Romero i Guillermo Beltri en aquesta ocasió han treballat durament per a convocar al millor planter nacional de regatistes i també els enviem un agraïment per la infinitat de contactes estrangers que han realitzat, encara que infructuosament i, esperem que no desanimen per a intentar que a l'any pròxim tots els regatistes d'aquesta especialitat millors del món puguen estar novament -com l'any 2019- a Torrevieja deixant arrere les dificultats del Covid.