Actualidad Noticias Ramón de la Serna i Marta Ferrando s´adjudiquen l´Autonòmic d’ Optimist B de la Comunitat Valenciana en Campoamor

Ramón de la Serna i Marta Ferrando s´adjudiquen l´Autonòmic d’ Optimist B de la Comunitat Valenciana en Campoamor

Vela lleugeraVela Infantil
25 oct. 2020
El CN Devesa de Campoamor ha congregat a 98 embarcacions procedents de 14 clubs nàutics de la CV per a celebrar el Campionat Autonòmic de Optimist B 2020
FVCV
FVCV
Club Náutico Dehesa de Campoamor

Sota unes estretes mesures d'higiene i seguretat, i tenint molt presents tots els protocols a seguir en les instal·lacions i zones comuns, el Club Nàutic Devesa de Campoamor ha congregat durant dos dies a 98 embarcacions procedents de 14 clubs nàutics de la Comunitat Valenciana per a disputar el Campionat Autonòmic d’ Optimist B 2020 que posa fi a la temporada 19-20 i a més suposa l'inici de la Copa Autonòmica 2021.

Després d'haver de posposar-se a causa de les restriccions derivades de la pandèmia mundial, aquesta regata ha suposat la volta a la competició per a la classe Optimist B en la Comunitat. Les aigües de la costa oriholana han sigut l'escenari on els infantils han pogut gaudir reprenent la competició durant dos dies de campionat en els quals les bones condicions han afavorit el desenvolupament de la regata permetent complir el programa previst.

Amb sis mangues completades, tres per jornada, els quasi cent optimist que s’han congreat en aquesta cita han lluitat per fer-se amb el títol autonòmic 2020.

El del Club Nàutic de Santa Pola, Ramón de la Serna, no ha donat marge als seus rivals en cap de les proves disputades. Tres primers consecutius el primer dia de regata el situaven com a clar favorit al títol i hui, en la segona jornada, s'ha tornat a adjudicar els tres parcials del dia proclamant-se així vencedor indiscutible del Campionat Autonòmic d’ Optimist B de la Comunitat Valenciana en sub16 masculí.

Per darrere, ha quedat el local Pablo Sánchez que deixa la plata en el CN Devesa de Campoamor i Hugo Wijn que s'emporta el bronze per al Real Club Nàutic de Calp i també l'or en sub11. El calpí ha signat una gran actuació els dos dies de competició que li han valgut no sols per a proclamar-se campió en sub11 sinó també per a pujar al podoi absolut emportant-se el bronze de la general. Al costat d'ell, completaven el top tres en masculí sub11 els del Real Club de Regates d'Alacant Alejandro Valero i Ignacio Sánchez.

En categoria femenina ha brillat Marta Ferrando del Real Club Nàutic de València. Ella ha sigut una de les grans protagonistes del campionat proclamant-se campiona autonòmica 2020 tant sub 11 com sub 16. I és que, el podi femení ha sigut similar per a les dues categories perquè al costat de Marta Ferrando, les del Club Nàutic de Xàbia Elena Pérez - Manglano i Begoña Pérez – Manglano es feien amb la plata i el bronze respectivament també en sub 16 i sub 11.

En finalitzar la competició s'ha realitzat un lliurament de premis a l'aire lliure en el club organitzador, que ha comptat amb la presència del President de la Federació de Vela de la Comunitat Valenciana, el President de AECIO en la CV així com el President i el Vocal de Vela del CN Devesa de Campoamor i on també ha volgut estar present la Regidoria d'Esports.