Actualidad Noticias Pobla Marina celebra l´èxit del Campionat d´Espanya de Catamarans

Pobla Marina celebra l´èxit del Campionat d´Espanya de Catamarans

Vela lleugera
20 set. 2021
Més de 50 catamarans de vela lleugera van travessar la línia d'eixida del camp de regates
Pobla Marina

El port esportiu de La Pobla de Farnals, Pobla Marina, va celebrar del 9 al 12 de setembre el Campionat d'Espanya de Catamarans. Amb un èxit en la participació i l'organització de l'esdeveniment, embarcacions de tots els punts d'Espanya es van desplaçar fins a la costa valenciana per a gaudir d'un cap de setmana on va regnar l'esportivitat i el bon ambient que caracteritza a totes les regates organitzades per aquest port esportiu.

Més de 50 catamarans de vela lleugera van travessar la línia d'eixida del camp de regates. Les 4 classes (Classe A, Hobie 16, F18 i Interseries) van gaudir d'una meteorologia i una mar ideoneos que els va permetre realitzar 3 proves cadascun dels dies. En tornar al port, tots els participants van degustar el menjar preparat per a l'ocasió i patrocinada per Giovanni Rana.

Els guanyadors del Campionat d'Espanya, els quals es van emportar la placa de campions d'Espanya van ser: en Interserie Alfredo Bernad, en F18 Toni Rivas i Jordi Sánchez, en Classe A Manuel Calavia i en Hobie 16, els regatistes del Club de Regates Pobla Marina, Juan Antonio Llabrés i To Llabrés. Els participants van agrair públicament l'esforç de tots els organitzadors i van demandar la celebració d'un pròxim campionat en aigües valencianes.