Actualidad Noticias Tret d´eixida de la Copa Autonòmica de vela lleugera amb López, Altarriba i Gutiérrez brillant en aigües de Calp

Vela lleugera

28 set. 2020
Els dies 26 i 27 de setembre han definit als guanyadors del Trofeu ILCA CN Calpe i primera parada Copa Autonòmica de Vela Lleugera
FVCV
FVCV
RCN Calpe

El RCN Calpe va acollir la primera prova de la Copa Autonòmica, jugant-se al seu torn el Trofeu ILCA

El Real Club Nàutic de Calp va ser l'amfitrió de les 70 embarcacions que van acudir a competir pel Trofeu ILCA i per la primera classificació de la Copa Autonòmica de vela lleugera.

Tant el club com la FVCV es van assegurar de complir estrictament tots els protocols de seguretat perquè la competició se celebrara sota les estrictes mesures de seguretat sanitàries.

Amb un total de 6 proves completades, 4 en la primera jornada i 2 en la segona, permetent entrar en joc 1 descarte, els noms líders no van fallar complint amb les previsions que els col·locava com a favorits.

En la classe ILCA 4 (Làser 4.7) Antonio López, amb els colors torrevejens, va mantindre el lloc de líder amb el qual va arribar, aconseguint la medalla d'or de la classe amb un 1-3-4-4-2 i un cinqué lloc que va poder descartar-se. Així va aconseguir traure-li dos punts d'avantatge a la seua companya de club Adriana Castro es va convertir en la primera dona de la taula, separada per 5 punts de Claudia Adan, del CN Santa Pola, arribada fa poc a la classe, i que amb un primer entre les seues puntuacions, es va encarregar de tancar el podi de la classe.

La igualtat va ser molt destacada entre els ILCA 6 (Làser Radial) encara que va finalitzar amb els regatistes que a priori més opcions tenien de trepitjar el podi, en el més alt de la taula. El descarte aconseguit en la segona jornada va recol·locar les posicions donant lloc a la classificació final amb Marcos Altarriba, amb els colors del RCN València, aconseguint l'or, a tan sols un punt de diferència de Mariano Cebrián, del CN Benidorm, i estant aquest mateix, empatat amb Ángela Andugar, del CN Campello. La igualtat va ser tal en el top 5, que Igor Marian, del CN Torrevieja, va finalitzar la jornada amb els mateixos punts que el tercer i segon lloc. I el cinqué lloc ocupat per Carlos Sánchez, del RCN València, va signar 23 punts, tan sols un més que els seus tres competidors davanters.

Quant a ILCA 7 (Làser Standard), José Vicente Gutiérrez, del RCR Alacant, es va imposar sense massa dificultat davant la resta de la flota aconseguint l'or amb un total de 7 punts. La plata va ser per a Gonzalo Suárez, del CN Altea i va tancar el podi el seu company de club Juan Aziz Dahan.

Amb aquesta arrencada la Copa Autonòmica de Vela Lleugera de la FVCV ja compta amb una primera classificació tenint per davant un total de 7 parades més per a completar el circuit.