Actualidad Noticias Mateo Carbonell, Blanca Ferrando, Pepe Andrés i Blanca Suardiaz lideren la primera prova puntuable de la Copa Autonòmica de Optimist 21-22

Mateo Carbonell, Blanca Ferrando, Pepe Andrés i Blanca Suardiaz lideren la primera prova puntuable de la Copa Autonòmica de Optimist 21-22

Vela lleugera
22 set. 2021
Amb 177 Optimist va arrancar oficialment la temporada per a la classe en la Comunitat Valenciana en el Real Club Nàutic de València
Real Club Náutico de Valencia

Els Optimist de la Comunitat Valenciana han iniciat la seua temporada amb la primera prova puntuable de la Copa Autonòmica 2021-2022. En el marc del Trofeu València Vela Infantil, Copa Unicef, regata organitzada pel Real Club Nàutic de València, 177 Optimist (65 Optimist A i 112 en B) han demostrat que la nova nova fornada de regatistes arriben trepitjant forta.

I després de tancar-se la segona jornada de competició ja hi ha nous campions i lideres autonòmics. En Optimist Al podi ha estat molt igualat i amb mínimes diferències de punts entre els tres primers. Fernando Puig (CN Xàbia), segon en la general absoluta, s'ha fet amb el triomf final, oferint dues cares. La bona ha sigut en la primera prova del dia, amb un triomf parcial, mentre que la menys bona ha sigut en l'última del dia, amb un 11é lloc. Això li deixa amb 17 punts, després d'un descarte i els resultats obtinguts en la jornada d'ahir. Es completa el podi amb Pedro Adán (CN Santa Pola) amb 18 punts.

En dones en Optimist Al podi ha sigut per a Blanca Ferrando (RCN València) seguida de Carlota Gómez (CN Xàbia), destacant un 6é lloc com a millor parcial en el Golf de València.

Mateo Carbonell i Blanca Ferrando manen en Optimist A i en SUB13

Pel que respecta a la categoria SUB13 color valencià en dones, amb Blanca i Marta Ferrando, ocupant la primera i segona plaça respectivament, mentre que el bronze ha sigut per a la javiense Begoña Pérez-Manglano (CN Xàbia).

Mateo Carnonell (CN Xàbia), Álvaro Ramón-Borja i Ignacio Jerónimo, tots dos del RCR d'Alacant copen les tres places de podi en la categoria masculina. El campió ha aconseguit uns magnífics resultats en aigües valencianes, destacant sobre els tres últims amb parcials de 3-4-2.

El RCN València imposa la seua llei en Optimist B

El factor de local ha jugat a favor de l'equip Optimist B del RCN València, en col·locar dos regatistes en el més alt del podi. Pepe Andrés i Blanca Suardiaz es fan amb el trofeu valencià.

Els podis s'han completat amb Isabel Gallar (RCR Alacant) i Elena Álvarez-Miranda (RCN València), mentre que en els xics i acompanyant a Andrés han estat Charlie Crosbi (CN Xàbia) i Gonzalo Gómez (CN Campoamor).

Gonzalo Ballester i Elsa Selles, campions entre els més ‘xiquets’

En la categoria SUB11 els podis s'han tancat amb Gonzalo Ballester (RCN Torrevieja) seguit de Javier de Tomas (RCN València) i Pelayo Poveda (CN Xàbia), mentre que en xiques Elsa Sellés (CN Santa Pola) es proclama campiona. Plata i bronze per a dos representants del RCN Torrevieja: Valentina Belso i Claudia Gómez.

Quant al Trofeu SailingCuack, que reconeix el conjunt d'un equip en els resultats globals, ha recaigut en els representants locals del RCN de València.

El lliurament de trofeus ha comptat amb la presència d'Elena Andreu, vocal de la JD de la FVCV, acompanyada per Sergio Ferrando i Rafa de Tomás, membres de la JD d'Alejandro Fliquete en el RCN de València.