Actualidad Noticias L´embarcació ´Ozu Dos´ guanyador de la regata Restaurante El Muelle

L´embarcació ´Ozu Dos´ guanyador de la regata Restaurante El Muelle

Creuer
15 juny 2021
Dona principi l'estiu amb una de les regates de creuers més esperada en el Real Club Nàutic Torrevieja les competicions de creuer han tornat amb La Regata Restaurante El Muelle
Real Club Náutico Torrevieja
RCN Torrevieja
Torrevieja

La prova va comptar amb una participació de dotze embarcacions, dividides en la categoria ORC, A Dues i Divisió 2, en les quals s'han pogut veure al llarg de la competició un bon ambient i moltes ganes de navegar per part dels regatistes, als quals els va acompanyar un gran dia.

La regata va tindre l'al·licient per a alguns xiquets i xiquetes dels equips de optimist A i B que van ser per un dia tripulants d'embarcacions com el Ozu Dos i els dos SB3 de l'escola de vela. Amb aquestes embarcacions de major grandària, patronejades pels seus entrenadors, van gaudir de la navegació a major distància de la costa introduint-se en la navegació en equip i les característiques d'aquest tipus de vaixells. En el futur formaran noves tripulacions de creuer.

Va començar la regata amb un vent del NE amb molta mar i vent entre 14-16 nusos. Segons ens explica l'entrenador Kike Mena “Els trams de cenyida van ser divertits per als joves regatistes, ja que de tant en tant una ona passava per damunt del vaixell banyant a tots els seus regatistes. En els trams de empopada seguia la diversió ja que amb l'ajuda de les ones, els vaixells aconseguien velocitats màximes al voltant dels 10 nusos i en definitiva això és el que més ens agrada. Una gran experiència per als nostres xicotets que anaven en el SB3 i millor encara si és amb una victòria en el cas del Ozu Dos”

Tot un espectacle per als quals el van viure en la mar, ja que l'eixida i l'arribada, va anar davant de la terrassa del propi Restaurant. Per un dia, l'horitzó enfront del litoral rumb a les cales de Torrevieja i enfront del Restaurant el Muelle, es va veure adornat de les grans veles dels creuers i els colorits genakers.

En finalitzar es va celebrar en els salons del RCNT el lliurament de premis als cinc primers classificats en ORC (única classe), als participants en A Dos i en la Divisió 2