Actualidad Noticias La 21a Regata Estrella de Llevant en el RCN Torrevieja ja està en marxa

La 21a Regata Estrella de Llevant en el RCN Torrevieja ja està en marxa

Creuer

30 juny 2021
Aquesta edició compta amb 25 embarcacions inscrites de 7 clubs de la zona reunint les de 200 participants en el RCN Torrevieja
FVCV
FVCV
Torrevieja

Es compleix el 21 aniversari d'una regata emblemàtica i que se celebrarà entre els dies 26 i 27 de juny, sent puntuable per a la Copa Autonòmica de Creuers ORC. La Regata Estrella de Llevant arriba amb molts al·licients i atractius per a la flota Creuer ORC després d'un any on es va tindre la versió en línia de la regata.


A la presentació, celebrada en les instal·lacions del RCN Torrevieja, han acudit Germán Soler, president del RCN Torrevieja, la regidor d'Esport Diana Box, Iaio Prim Director de Comunicació i Relacions Externes d'Estrella de Llevant; Carlos Carmona vicepresident del RCNT i Carlos Torrado president de FVCV. 


En aquesta edició són 25 les embarcacions, de 7 clubs de la zona reunint les de 200 participants. Germán Soler, en el seu torn d'intervenció ha destacat el treball realitzat fins hui en la Regata Estrella de Llevant assenyalant que “és un patrocinador que sempre ha estat al nostre costat, organitzant una de les regates que ha tingut un important calat i té en entre la flota de creuer”. En aquest sentit Soler ha assenyalat el rellevant de comptar amb aquestes competicions:


Per la seua part la regidor d'Esport Diana Box s'ha sentit orgullosa en tindre Torrevieja una regata d'aquesta categoria indicant que “el RCNT ofereix garantia d'actuació i des de l'Ajuntament s'aposta per l'esport nàutic i en concret amb una regata que compta amb un gran patrocinador, i és el que necessiten ara mateix els esportistes, una aposta clara pel món de l'esport”


Iaio Prim, per part seua, ha indicat la rellevància que té per a Estrella de Llevant aquesta regata i en aquest sentit ha destacat que “són 21 anys donant suport a aquesta competició de vela, on hem pogut comprovar l'evolució i trajectòria que ha tingut, per la qual cosa ens sentim molt satisfets del treball realitzat, pel seguirem en el futur donant suport a l'esport nàutic”.


La regata torrevejense se celebrarà entre els dies 26 i 27 de juny i s'espera superar les xifres de participació de la passada edició, principalment amb embarcacions de la Regió de Múrcia i Comunitat Valenciana. D'altra banda, el Club ha previst una festa-sopa on musicalment s'oferirà un Tribut als Beatles per a la nit del dissabte, així com un desdejuni per a tota la flota en la jornada de diumenge i un menjar, abans de la qual es procedirà al lliurament de trofeus.