Actualidad Noticias Finalitzen les regates Port i Costa Azahar sense poder realitzar les proves

Finalitzen les regates Port i Costa Azahar sense poder realitzar les proves

Creuer
21 juny 2021
La falta de vent va impossibilitar la realització de les proves previstes durant les dues jornades de regates
FVCV
FVCV
RCN Castellón

El segon i últim dia de regates, després de la reunió de patrons, el comité indicava la decisió de triar el camp nord enfront del planetari de Castelló per a realitzar les proves.

Després de finalitzar la reunió es realitzava un sorteig d'unes cistelles cortesia d'El Corte Inglés compostes per productes del Club Gurmet. Els agraciats van ser Ildemar, Kiropa, Aristóteles i Lete. Una vegada realitzat el sorteig, les embarcacions soltaven amarres i navegaven cap a la platja de la pineda.

El comité va aconseguir fer una eixida per a cada regata, però la falta de vent no va permetre que es desenvoluparan amb normalitat i van acabar per suspendre's igual que el dia anterior. Finalment, a les 14:45 hores es manava a tota la flota a casa ja que l'hora límit per a poder donar un senyal d'atenció a les proves era a les 15 hores.

Amb gran tristesa per part de l'organització del Club, així com de la resta dels assistents no es va poder fer cap prova al llarg de les dues jornades de regata. Així mateix, tampoc es va poder dur a terme el lliurament de premis.