Actualidad Noticias El Foxy Lady, el Atica i el Kiara III, vencedors de la Setmana Nàutica d´Alacant

El Foxy Lady, el Atica i el Kiara III, vencedors de la Setmana Nàutica d´Alacant

Resultats

21 des. 2020
La Setmana Nàutica d'Alacant ha conclòs hui amb el lliurament de trofeus als vencedors del seu 54 edició. Les embarcacions Foxy Lady (CN Campello) en ORC, Atica (RCR Alacant) en ORC B i Kiara III (RCR Alacant) en Creuer Club han sigut les grans triomfadores en l'últim cap de setmana de competició.
Real Club de Regatas de Alicante
Real Club de Regatas de Alicante
Alicante

La Setmana Nàutica d'Alacant tanca la seua 54 edició amb una jornada a zero. En l'últim dia de competició, on els velers havien de realitzar una regata de bastons en la badia, el vent va brillar per la seua absència, provocant que no es pogueren realitzar les proves previstes.

El comité, amb la previsió d'un vent poc intens i amb un més que possible role a meitat de la prova, es llançava a la mar per a intentar per totes les vies que es poguera realitzar la prova. Finalment, a les 13.15 hores el Comité de Regates va hissar ajornament sobre A, alertant que no era viable realitzar la prova i totes les embarcacions tornaven a port.

Gràcies a la prova d'ahir, la tradicional volta a Tabarca, la classificació es tanca donant com a guanyadors a les embarcacions Foxy Lady (CN el Campello) en ORC A, Atica (RCR Alacant) en ORC B i Kiara III (RCR Alacant) en Creuer Club.

En ORC A, les embarcacions Trabuco (RCN Torrevieja) i el Maverta (RCN Torrevieja) aconsegueixen la plata i el bronze de la classe, respectivament. Mentre que en ORC B són el X Tutatis i el Tatán els qui van recollir aquests reconeixements.

A més dels guanyadors de la regata, es va fer lliurament del trofeu especial per la volta a Tabarca a l'embarcació Atica en ORC A i B, i a l'embarcació Kiara III en Creuer Club.

En el mateix lliurament de trofeus, el Club de Regates alacantí va aprofitar l'ocasió per a fer lliurament de la insígnia d'or i brillants, així com per al nomenament com a soci de mèrit, al seu expresident Sr. Juan Rodríguez Marín. També es va distingir amb el nomenament com a soci de mèrit a Sr. Ignacio Campos Manero.

El club alacantí tanca la seua regata més antiga amb èxit de participació en totes les seues convocatòries, aconseguint omplir el contingent que permeten les autoritats sanitàries davant la pandèmia actual, comptant amb 150 esportistes en cadascuna de les disciplines i classes.