Actualidad Noticias El CN Altea i la UMH presentaven hui el Campionat d´Espanya Universitari i el seu cartell oficial

El CN Altea i la UMH presentaven hui el Campionat d´Espanya Universitari i el seu cartell oficial

Creuer

04 maig 2022
Hui, dimecres 4 de maig a les 11.00 hores, es presentava en les instal·lacions del CN Altea el Campionat d'Espanya Universitari de Vela 2022 i el seu cartell oficial, el qual tindrà lloc en elClub Nàutic d'Altea del 12 al 15 de maig
FVCV
FVCV
Altea

La presentació d'aquesta prova nacional universitària de vela, que se celebrarà a bord de la flota de creuer monotip Platú 25 del CN Altea, ha sigut duta a terme en presència dels representants de les entitats organitzadores i col·laboradores, entre ells Raul Reina, Vicerector d'inclusió, sostenibilitat i esports de la UMH, Alvaro Rierol, director esportiu del CN Altea, i el regidor d'esports del Ajuntament d’Altea, Pere Barber.

El Club Nàutic d'Altea acollirà aquest campionat els dies 12, 13, 14 i 15 de maig, en col·laboració amb el Comité Espanyol d'Esport Universitari, el Consell Superior d'Esports, la Concejalia d'Esports del Ajuntament d’Altea i la Universitat Miguel Hernández.

Un total de 12 universitats i 8 comunitats autònomes participaren en el Campionat d'Espanya Universitari de Vela 2022. En representació de la Comunitat Valenciana participarà la Universitat de València, la Universitat Politècnica de València i la Universitat Miguel Hernández.

De la resta del territori nacional, acudiran a la cita la Universitat de Múrcia, Universitat de Coruña, Universitat de Vido, Universitat Politècnica de Madrid, Universitat d'Almeria, E University (Castella i Lleó), Universitat Pompeu Fabra (Barcelona), Universitat Politècnica de Catalunya i la Universitat de Cantàbria.

Durant la presentació, va tindre també lloc la presentació de la imatge i el cartell oficial del campionat, dissenyada per Begoña Lorente, estudiant de la Facultat de Belles arts d'Altea de la UMH.