Actualidad Noticias El vent condiciona l´Autonòmic de la FVCV per a les classes ILCA, Bic Techno 293, iQFoil i Raceboard

El vent condiciona l´Autonòmic de la FVCV per a les classes ILCA, Bic Techno 293, iQFoil i Raceboard

Vela OlímpicaVela lleugeraResultats
08 nov. 2020
Les classes ILCA 4,6 i 7 i les modalitats de Bic Techno 293, iQFoil i Raceboard s'han donat cita, durant dues jornades, en el Real Club Nàutic de València
FVCV
FVCV
Real Club Náutico de Valencia

Més de 120 regatistes procedents de diferents punts de la Comunitat Valenciana s'han donat cita en el Real Club Nàutic de València per a celebrar el Campionat Autonòmic de la Federació de Vela de la Comunitat Valenciana de les classes ILCA 4 i 6 masculí i les modalitats de windsurf Bic Tecnho 293, iQFoil i Raceboard. Encara que les classes ILCA 4 i 6 femení i ILCA 7 ja van disputar el seu campionat autonòmic al febrer durant la Olympic Week de la CV, també han estat presents en aquesta cita que, englobada en la 60é edició del Trofeu Llevant de Vela Lleugera, era prova puntuable per a la Copa Autonòmica 2020/2021.

Tenint sempre molt presents totes les mesures de seguretat i protocols sanitaris a seguir, el Real Club Nàutic de València ha preparat les seues instal·lacions per a rebre a tots els regatistes i ser un escenari de competició on es garantira el compliment de totes les mesures higiènic sanitàries.

Després d'una primera jornada en blanc, on el vent no va permetre que es completara cap prova, hui s'esperava que les condicions foren favorables perquè els esportistes pogueren mesurar-se i competir en aquest segon i últim dia de regata.

Però a l'hora prevista d'eixida, Comité s'ha vist obligat xiular ajornament davant la falta de vent. Finalment, i amb vista de poder donar eixida a una mànega, els regatistes han saltat a la mar a l'espera d'una pujada de vent que mai ha arribat. “Ha sigut un cap de setmana complicat, on el vent a penes ha tingut intensitat. Ahir ja no vam poder donar cap prova i encara que hui hem avançat l'hora d'eixida, la intensitat del vent no ha pujat dels dos nusos pel que ens ha sigut impossible ni tan sols començar el procediment“ afirmava Pablo Aliaga, oficial de regata.

Encara que no ha sigut possible competir, els millors regatistes autonòmics de vela lleugera han pogut compartir experiències i gaudir d'un bon ambient en terra deixant-nos aquestes imatges.