Actualidad Noticias Compte arrere per al retorn de la Comunitat Valenciana Olympic Week

Compte arrere per al retorn de la Comunitat Valenciana Olympic Week

Vela Olímpica

12 gen. 2022
Els regatistes que encara no s'hagen inscrit encara són a temps d'apuntar-se a aquesta festa de la vela
FVCV

Última espenta perquè arranque la nova edició de la Comunitat Valenciana Olympic Week. 

A menys de tres setmanes perquè done principi aquesta regata d'alt nivell per a classes olímpiques i preolímipcs, les inscripcions a la competició comencen a augmentar amb diverses comunitats i països que han reservat aquestes dates en els seus calendaris i estaran participant en aquesta competició de caràcter internacional. 

En la seua setena edició la regata mantindrà el format multiseu comptant aquest 2022 amb el Real Club Nàutic de València, el Real Club Nàutic de Torrevieja i el Real Club de Regates d'Alacant com a amfitrions i organitzadors de l'esdeveniment, que, dividit en dues setmanes, queda distribuït de la següent manera: 

 Del 4 al 6 de Febrer 

RCN València: 49er, 49er FX, 29er, Classe A, Interseries, Hobie 16 i Snipe.

RCR Alacant: BIC-Techno 293, Raceboard i IQFoil. 

RCN Torrevieja: ILCA 4, ILCA 6, ILCA 7 i Ràdio Control. 

 De l'11 al 13 de Febrer 

RCR Alacant: 420, 470, Wing Foil i Fórmula Kite. 

RCN Torrevieja: Europe i Flying Dutchman. 

 

La CV Olympic Week dins del Circuit Olímpic Espanyol de Vela 

Organitzada per la Federació de Vela de la Comunitat Valenciana, el Real Club Nàutic Torrevieja, el Real Club de Regates d'Alacant i Real Club Nàutic de València per delegació de la Real Federació Espanyola de Vela, la Olympic Week és una de les parades que conformen el Circuit Olímpic Espanyol de Vela 2022. 

Per això, per als Techno 293 i IQ Foil Juvenil la competició serà Campionat d'Espanya. Pel seu costat, puntuaran per a la Copa d'Espanya els 29er, Europe i Flying Dutchman. 

I quant als ILCA 7, ILCA 6, ILCA 4 i 420 la regata és valedora de cara a la Copa Autonòmica 2022 de la Federació de Vela de la Comunitat Valenciana. 

 

Comença la recta final i si encara no t'has inscrit encara eres a temps de fer-ho 

Per a la CV Olympic Week és un privilegi comptar amb esportistes i tècnics que arriben a la nostra regió des de diferents països europeus per a competir en una de les 25 de classes que hi ha en competició, ja que sens dubte aquesta regata s'ha posicionat com una cita ineludible en el calendari de nombrosos regatistes nacionals i internacionals que es desplacen fins a la Comunitat Valenciana per a aprofitar les magnífiques condicions que troben ací per a la navegació el mes de febrer. 

Les inscripcions continuen obertes però el temps s'esgota!

http://www.cvolympicweek.com/es/default/races/race-inscription-rfev-login/cruise/no

Related links