Actualidad Noticias Carlos Olsson i Genis Hontoria immersos en la gran aventura de la #MiniTransat21

Carlos Olsson i Genis Hontoria immersos en la gran aventura de la #MiniTransat21

28 set. 2021
Els dos regatistes ja naveguen rumb a la Palma
FVCV

Després de retardar-se 24 hores l'eixida inicial a causa de les difícils condicions climàtiques, l'inici de la primera etapa de la 23a edició de la Mini Transat EuroChef ha arrancat aquest dilluns 27 de setembre a les 15.30 hores.

I entre els 90 regatistes participants trobem a Carlos Olsson i Genis Hontoria que ja naveguen les aigües de l'Atlàntic rumb a la Palma on finalitzaran la primera etapa i faran escala abans de començar la segona i última que portarà als esportistes fins al port de San Francisco a l'Illa de Guadeloupe.

En l'eixida, els 90 participants han salpat sota unes condicions meteorològiques òptimes per a començar el desafiament. Però no tot seran bones notícies ja que Christian Dumard, meteoròleg de la regata afirma que els regatistes hauran d'enfrontar-se als primers contratemps una vegada passen pel golf de Biscaia. ‘Aquest és un dels trams més complicats de la regata transoceànica. Serà llavors quan els regatistes s'enfronten a unes condicions bastant dures, suportant un front de 35 nusos de vent i una mar d'allò més caòtica’ sentència.

Si voleu seguir tota aquesta aventura i viure-la en directe amb Carlos i Genis ací us deixem l'enllaç!

https://minitransat.geovoile.com/2021/tracker/