Actualidad Noticias "La pandèmia ha sigut difícil per a tots, però d´alguna manera hem eixit reforçats" Sr. Parres, Escola Parres Water Sports Santa Pola

"La pandèmia ha sigut difícil per a tots, però d´alguna manera hem eixit reforçats" Sr. Parres, Escola Parres Water Sports Santa Pola

Institucional

02 set. 2021
"Sempre ha sigut la nostra intenció que tothom tinga un buit amb nosaltres per a gaudir i aprendre en l'aigua" Daniel Parres
FVCV
FVCV

1. Com naix Parres Water Sports Santa Pola?


El projecte comença en 1985, després d'una iniciativa conjunta de 3 amics que féiem windsurf. Però no va ser fins a 1987 quan vaig decidir emprendre-ho pel meu compte, combinant el treball dels meus pares i les competicions. A partir de 1999 i coincidint amb l'arribada del Kitesurf, vaig deixar de competir tant i vaig començar a centrar-me en l'escola.

 

2. Quins objectius perseguiu des de l'escola?

 

Partint que en les competicions soc competitiu i m'agrada millorar sempre el que faig, diria que els objectius que perseguim des de l'escola se centren en ser pioners i aconseguir acostar l'esport a tothom durant tot l'any. I, sobretot, donar-ho a conéixer fent-ho fàcil i accessible.

 

3. Quines són les vostres prioritats?

 

La cerca de continuïtat i estabilitat durant tot l'any.

 

4. Si hagueres de definir l'escola en una paraula, quin seria i per què?

 

Passió per la mar, perquè des de sempre hem buscat l'acostament d'aquests esports als qui no els coneixen i és el que ens mou a fer-ho.

 

5. Què suposa ser els responsables de formar als més xicotets?

 

És un gran repte, perquè formem part de canviar els seus hàbits i conductes de cara al futur, influint clarament en la seua construcció personal. Pretenem crear un entorn saludable, ja que és la bambolla que ofereix l'esport de la mar per a generar bons hàbits i conductes.

 

6. Com us heu adaptat des de l'escola després de la pandèmia?

 

La pandèmia ha sigut difícil per a tots, però d'alguna manera hem eixit reforçats. Si alguna cosa sabem els de la mar és tindre paciència i adaptar-nos. Al cap i a la fi, és la nostra vida i la nostra passió.

 

7. Teniu una àmplia oferta formativa, és la vostra intenció donar cabuda a tota mena de públic?

 

Sempre ha sigut la nostra intenció que tothom tinga un buit amb nosaltres per a gaudir i aprendre en l'aigua. Perquè, tinguem les condicions que tinguem, sempre hi ha aigua.

 

8. Quins projectes teniu al cap de cara al futur?

 

Continuar lluitant per la continuïtat i contra els impediments que ens posen els organismes oficials per al desenvolupament de l'esport.

 

9. Què us aporta ser part de la Federació de Vela de la Comunitat Valenciana?

 

Ens aporta una estructura de cara als organismes oficials. A més, dona credibilitat al que fem. És un suport molt important.