Actualidad Noticias destacadas La FVCV avança els descomptes de la campanya de tardor

La FVCV avança els descomptes de la campanya de tardor

Institucional

01 set. 2021
La teua llicència ens ajuda i t'ajuda a continuar creixent, aconsegueix-la per 25€ fins al 31/12/21
FVCV
FVCV

Des de la Federació de Vela de la Comunitat Valenciana busquem el compromís amb els valors de la vela i de l'esport nàutic. Concretament, ens dirigim a aquells que volen seguir lligats a la vela després de la seua primera experiència en la mar o als qui han de renovar la seua llicència federativa amb tot el que això implica: un món de serveis a la seua disposició i de beneficis tangibles i intangibles que sempre van lligats a la nostra filosofia.

La llicència federativa és molt més que una simple documentació, perquè no sols ens identifica, també ens permet navegar assegurances i protegits a nivell nacional i internacional. La llicència és una assegurança per a nosaltres.

Des de fa dos anys comptem amb l'APP “somvela federació” disponible en Android i iOS, per a facilitar tots aquests serveis als nostres esportistes. A més, tots els federats tenen accés al seu compte d'usuari en una àrea privada dins de la pàgina web oficial www.somvela.com.

Així hem aconseguit que ja no siga necessari portar físicament la llicència. Gràcies a l'aplicació anem sempre documentats i, a més, tenim al nostre abast qualsevol informació sobre la Federació, les seues activitats o com actuar en cas d'accident esportiu, entre altres serveis.

La teua llicència ens ajuda i t'ajuda a continuar creixent. Naveguem junts en aquest projecte que és el teu projecte, el nostre projecte. Continuem sumant junts!